Covid'19 Kapsamında JoVE Deneme Erişimi

Covid'19 Kapsamında JoVE Deneme Erişimi

•  6 Nisan 2020 Pazartesi

2006 yılında yayın hayatına başlayan, makalelerin video ortamına aktarıldığı ve görsel olarak açıklandığı dünyanın ilk hakemli video veri tabanı JoVE (Journal of Visualized Experiments)’nin öğrenci eğitimine destek vermek amacıyla hazırlanan tüm Science Education koleksiyonları üniversitemiz IP aralıkları üzerinden deneme erişimine açılmıştır.

Erişim Adresi: https://www.jove.com/science-education-library

Erişim Sona Erme Tarihi: 15 Haziran 2020

JoVE dünyada Etki Faktörü değerine (1.184) sahip olan tek video veri tabanıdır. An itibariyle, JoVE içerisinde 10.000’den fazla video makale mevcut olup her ay 150 yeni video eklenmektedir. Günlük olarak güncellenen JoVE içeriğindeki video makaleler, PubMed/Medline, ChemAbstracts, SciFinder ve Scopus gibi otorite kaynaklar tarafından indekslenmekte; Nature, Cell, PNAS ve PLoS gibi bilimsel çalışmalara yön veren yayınlarda atıf gösterilmektedir.
Detaylı bilgi için tıklayınız.