Mezun Olacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Mezun Olacak Öğrencilerimizin Dikkatine

•  20 Mayıs 2020 Çarşamba

“Bu yıl Pandemi sebebi ile üniversitemizden mezun olacak olan öğrencilerimizin ilişik kesme işlemleri uzaktan yapılacaktır. Ancak üzerinde üniversitemiz kütüphanesine ait kitap vb. kaynak olan öğrencilerimizin çıkış/ ilişik kesme işlemleri bekletilecektir. Bu sebeple üzerinde üniversitemiz kütüphanesine ait kitap vb. kaynak olan öğrencilerimizin bu kaynakları aşağıda belirtilen adrese kargo yolu ile göndermeleri rica olunur. ”

Adres Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Taşlıçiftlik Kampüsü, 60150, Merkez/TOKAT