iThenticate Kullanım Kotası

iThenticate Kullanım Kotası

•  27 Ağustos 2020 Perşembe

iThenticate kullanımı için ek kota talebimiz karşılanmıştır. 2021 yılı başlangıcına kadar mevcut bulunan kotamızı aşmamak adına iThenticate programına sadece dergilere göndereceğiniz kendinize ait makalelerinizi taramak için yüklemenizi önemle rica ederiz. TÜBİTAK /ULAKBİM kapsamında sağlanan bu ek kotamızın tüm üniversitemize sunulduğunu, kişisel kota olmadığını ve verilen ek kotanın yeterli gelmemesi durumunda siz değerli akademisyenlerimizin mağduriyet yaşayacağını önemle bir kez daha hatırlatmak isteriz...

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı