AKAGEV 2021 Aboneliğmiz Başlamıştır.

AKAGEV 2021 Aboneliğmiz Başlamıştır.

•  2 Aralık 2020 Çarşamba

Üniversitemiz 2021 yılı için "AKAGEV" veritabanı aboneliğini gerçekleştirmiştir. Aşağıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda bireysel kayıt işlemlerini gerçekleştirip aboneliğimiz doğrultusunda ücretsiz kullanıma başlayabilirsiniz.

Akademik Gelişim ve Eğitim Veritabanı (AKAGEV) üniversite öğrencilerinin, öğretim elemanlarının ve iş dünyasının eğitim ihtiyaçlarını online ve interaktif bir ortamda sağlamak amacıyla kurulmuş bir veri tabanıdır. Bilgisayar yazılımlarını, kişisel ve akademik gelişim eğitimlerini en az doktora derecesine sahip alan uzmanlarıyla ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır. AKEGEV platformunda yer alan online-interaktif video dersler, ilgili derslere ait eğitici materyaller ile desteklenmektedir. Kullanıcılar tablet veya telefonlarından 7 gün 24 saat kesintisiz derslere ulaşabilirler. AKEGEV tarafından sunulan altyapı android ve IOS tabanlı tüm cihazlarla uyumludur. AKEGEV’de yer alan tüm eğitimler en az doktora derecesine sahip uzmanlar tarafından verilmektedir. İlgili eğitimlere yönelik AKAGEV % 100 memnuniyet ve iade garantisi sunar.

Personel ve öğrenciler  sisteme üye ol kısmından sadece kurumsal mail adresleriyle üye olabileceklerdir. Mail uzantısı gop.edu.tr  olmalıdır. Üye olduktan sonra mail adreslerine bir doğrulama kodu gelecek ve onayladıkları taktirde  sorunsuz giriş yapmış olacaklar. İstedikleri yerden erişebilirler. Üye olurken bir sorun yaşıyorsanız Akagev sitesindeki bize yazın kısmından yazabilirsiniz.

İyi çalışmalar.