İntihal.Net 2021 Yılı Aboneliğimiz Başlamıştır

İntihal.Net 2021 Yılı Aboneliğimiz Başlamıştır

•  2 Aralık 2020 Çarşamba

Üniversitemiz 2021 yılı için "İntihal.Net" veritabanı aboneliğini gerçekleştirmiştir.

İntihal.net’i hiçbir kısıtlama ve sınır olmadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Daha önceden bir üyeliğiniz varsa üyelik bilgileriniz geçerlidir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

·  İntihal.net, akademik çalışmalardaki benzerlik oranını ortaya koymak için üretilmiş milli bir programdır. İntihal.net ile eserinizin özgünlük testini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

·  İntihal.net’te doküman tipi sınırlaması olmaksızın öğrenci ödevi, yüksek lisans tezi, doktora tezi veya makale/bildiri taraması yapılabilir. Belgenizin otomatik olarak depoya eklenmesi problemini yaşamadan rahatlıkla benzerlik testi yapabilirsiniz.

·  Öğrencilerinizin ödevleri için İntihal.net’i kullanabilirsiniz. İntihal.net’te sınıf mantığı klasör sistemi üzerine kuruludur. Akademisyen hesabında, öğrenci ödevleri için kolaylıkla sınıf oluşturabilir. Öğrencilerin ödevlerini yüklemesi için oluşturduğunuz sınıfın klasör kodunu öğrenciler ile paylaşmanız yeterlidir.